Om Transition Zone

Fra ide til handling

Et ønske om at have en shop, som rummer alle de bedste produkter på markedet. Dette er hvad karakteriserer Transition Zone.

kvinde der står med ryggen til i sailfish badedragt i en grafitti tunnel kvinde der cykler på quintana roo cykel på Hawaii kvinde der cykler på en x-pr quintana roo triatlon cykel Mand der løber op af vandet i zone3 vanquish X våddragt

Vi drømmer om...

at blive Danmarks største triathlon forhandler - men samtidig at kunne favne svømmeren, cykelrytteren og løberen. Vi stræber efter at have udstyr til nybegynderen, motionisten og eliten.

Vores ambition er at have alternativer for alle, så der ikke kun er én valgmulighed, men flere spændende produkter, inden for samme kategori.

Vi leder hele tiden efter produkter af top kvalitet, top funktionalitet og hvad vi mener, er de fedeste og lækreste produkter på markedet.

mand der drikker vand af flask i åbenvand i zone3 badehætte kvinde i pool med zone3 goggles volare Mand cykler op ad bakke på quintana roo SRfive kvinde der cykler på tri cykel fra quintana roo

Vi dyrker sporten på højt plan

Vi har dyrket både triathlon og cykling igennem de seneste +10 år på højt plan. Racet i adskillige lande og deltaget til verdensmesterskaberne i Ironman på Hawaii. Vi ved hvor ressourcekrævende og afgørende det er at købe det rette udstyr. Derfor har vi gjort det nemt for dig, ved at samle de bedste produkter på markedet, til folk på alle niveauer, i én shop. Produkter vi kan stå inde for, produkter som er gennemtestet og produkter som bare virker.

Nej tak til plastik

Transition Zone siger nej tak til plastik

Vi gør vores bedste for at minimere plastik i vores forsendelsesproces, og bruger derfor kun papir eller genbrugsplastik til at sende pakker.

Nej tak til plastik
vi støtter miljøvenligpakning

Vi støtter miljøvenlig pakning

Hos Transition Zone lægger vi vægt på at passe på miljøet. Vi køber kun miljøvenligt emballage, og vi genbruger kasser og papir, når vi kan.

Miljøvenlig pakning