Om Transition Zone

Fra ide til handling

Et ønske om at have en shop, som rummer alle de bedste produkter på markedet. Dette er hvad karakteriserer Transition Zone.

Partnere Bo Strandmark og Daniel Højen i nyt Transition Zone Showroom i Aarhus
kvinde der cykler på quintana roo cykel på Hawaii
kvinde der cykler på en x-pr quintana roo triatlon cykel
Mand der løber op af vandet i zone3 vanquish X våddragt

Vi drømmer om...

at blive Danmarks største triathlon forhandler - men samtidig at kunne favne svømmeren, cykelrytteren og løberen. Vi stræber efter at have udstyr til nybegynderen, motionisten og eliten.

Vores ambition er at have alternativer for alle, så der ikke kun er én valgmulighed, men flere spændende produkter, inden for samme kategori.

Vi leder hele tiden efter produkter af top kvalitet, top funktionalitet og hvad vi mener, er de fedeste og lækreste produkter på markedet.

Mekaniker Daniel HØjen viser værkstedet i Aarhus frem
Shimano Kranksæt
Mand cykler op ad bakke på quintana roo SRfive
Bo Strandmark på EXPO

Vi dyrker sporten på højt plan

Vi har dyrket både triathlon og cykling igennem de seneste +10 år på højt plan. Racet i adskillige lande og deltaget til verdensmesterskaberne i Ironman på Hawaii. Vi ved hvor ressourcekrævende og afgørende det er at købe det rette udstyr. Derfor har vi gjort det nemt for dig, ved at samle de bedste produkter på markedet, til folk på alle niveauer, i én shop. Produkter vi kan stå inde for, produkter som er gennemtestet og produkter som bare virker.

Transition Zone Showroom i Aarhus

Åbning af nye lokaler i Aarhus 2023

Vi har realiseret vores drøm om at udvide vores tilstedeværelse ved at åbne nye lokaler i Balticagade 19 i Aarhus C. Dette skridt er ikke kun en manifestation af vores vækst, men også vores dybfølte ønske om at imødekomme behovene hos det cykelentusiastiske samfund i det centrale Aarhus.

På denne nye adresse kan du forvente mere end bare et showroom – du kan forvente ekspertise og engagement fra vores fremragende team. Vi drømmer ikke kun om at være et sted, hvor du kan afhente dine pakker; vi stræber efter at være destinationen for enhver cykelentusiast i Aarhus.

Hos Transition Zone går vi ikke på kompromis med kvalitet, funktionalitet eller stil. Vi søger konstant efter de bedste produkter på markedet, og vores nye lokaler er en manifestation af vores forpligtelse til at tilbyde de bedste produkter.

Nej tak til plastik

Transition Zone siger nej tak til plastik

Vi gør vores bedste for at minimere plastik i vores forsendelsesproces, og bruger derfor kun papir eller genbrugsplastik til at sende pakker.

Nej tak til plastik