FAQ

Hvornår kommer min pakke?

Vi bestræber os altid på, at få din ordre pakket og sendt afsted fra vores lager hurtigt muligt, og derfor pakker vi alle hverdage. 

Hvis du laver en ordre inden kl 15.00 på en hverdag, så kan du forvente, at vi pakker din ordre samme dag, som den er lagt. Er ordren lagt sidst på dagen, så vil vi dog højest sandsynligt sende den afsted den næstkommende hverdag. 

Leveringstiden er 1-3 hverdage fra pakken er afsendt fra vores lager. Såfremt der er forlænget leveringstid, vil det fremgå ved købet. 

Du kan læse mere her.

Hvordan sender jeg mine varer retur?

Du kan læse mere om vores returnerings- og ombytningspolitik på linket her, hvor vi har lavet en stepguide, som vi vil bede dig følge. 

Hvordan bytter jeg til en anden vare eller størrelse?

Du kan læse mere om vores returnerings- og ombytningspolitik på linket her, hvor vi har lavet en stepguide, som vi vil bede dig følge.

Jeg har fået en forkert vare - Hvad gør jeg?

Kontakt os på info@transition-zone.com, så tager vi os hurtigt af problemet.

Der mangler en vare i min pakke - Hvad gør jeg?

Kontakt os på info@transition-zone.com, så tager vi os hurtigt af problemet.

Hvordan kan jeg lave en reklamation af min vare?

Hvis du vil lave en reklamation på et produkt, bedes du sende en mail til info@transition-zone.com, hvorfra vi vil hjælpe dig med det videre forløb.

Transition Zone yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven i tilfælde af, at varen har en mangel. En mangel kan f.eks. være en fabrikations- eller materialefejl, eller hvis der har været forkerte oplysninger om varen. 

Hvis der er sket skade på varen som følge af en fejlhåndtering fra kundens side eller almindelig slitage, er varen ikke dækket af reklamationsretten. 

Du kan læse mere i vores handelsbetingelser. 

Hvor lang er min byttefrist?

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos Transition Zone, hvilket er gældende fra den dato, hvor du har modtaget din ordre. 

Skulle du have spørgsmål eller ønsker at forlænge byttefristen i forbindelse med gavekøb, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@transition-zone.com

Du kan læse mere i vores handelsbetingelser. 

Hvordan får jeg mine penge refunderet?

Hvis en vare returneres, vil købesummen tilbagebetales til det kort, der er brugt, da varen blev købt. 

Når vi modtager din returpakke på vores kontor, tjekker og gennemgår vi, at varen er i samme stand, som da vi sendte den til dig. 

Beløbet for varen returneres efterfølgende til din konto. Vi gør opmærksom på, at der kan gå op til 10-14 bankdage, før du kan se pengene på din konto - under normale omstændigheder er der dog tale om 3-5 bankdage. 

Er der gratis fragt?

Der er altid gratis fragt ved køb over 699 DKK på vores hjemmeside. 

Du får derudover, når du kommer til check-out, mulighed for at afhente din pakke fysisk hos os på vores kontor.

Du kan læse mere om fragtpriser og levering her. 

Kan jeg købe produkterne ved en fysisk forhandler? 

Transition Zone har ingen fysiske forhandlere på nuværende tidspunkt, men du er meget velkommen til at se og prøve forskellige produkter, størrelser og modeller på vores kontor i Aarhus. 

Hvis du ønsker at besøge os fysisk, så beder vi dig kontakte os og aftale et tidspunkt inden, så vi sikre os, at du ikke møder op forgæves. Informer i så fald hvilke produkter du ønsker at prøve, så vi sikre os, at de er på lager.

Skriv venligst til info@transition-zone.com

Er Transition Zone en autoriseret forhandler?

Alle de produkter Transition Zone forhandler er købt direkte hos brandet selv eller via lande distributører. Det betyder også, at vi har alle rettighederne fra hvert enkelt brand. 

Skulle du have yderligere spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. 

Hvordan finder jeg den rette størrelse? 

Du kan finde størrelsesguides, hvor den er relevant, under de forskellige produktbeskrivelser eller i billedgalleriet på produktsiderne. 

Vi står også altid klar til at vejlede og guide dig til det helt rigtige valg af størrelse eller model. Du kan kontakte os på mail info@transition-zone.com eller på telefon (+45) 29 62 83 98 alle hverdage mellem kl 09.00 og kl. 18.00.  

Må jeg teste produkterne af?

Du er meget velkommen til at prøve varer som tøj, sko og hjelme på derhjemme. Desværre er. olie, rengøringsprodukter og lignende, er ikke tilladt at prøve, da emballage brydes, noget af produktet bliver brugt og produktet bliver forringet i værdi.

Du hæfter altså kun hvis produktet har en eventuel forringelse af varens værdi. 

Hvis en vare er plomberet/forseglet, så må denne ikke brydes, da varen derefter ikke kan sælges videre og derfor vil blive defineret som brugt, og uden handelsmæssig værdi. 

Bemærk derudover venligst at vi ikke tager imod produkter som:

  • Ikke fremstår som nye
  • Er taget i brug
  • Har været vasket
  • Lugter af røg, parfume eller andet som det ikke skal
  • Ikke har været forsvarligt pakket ind

Af hygiejnemæssige årsager skal badebukser, short, busker og lignede altid prøves med undertøj på.

Du kan læse mere på vores handelsbetingelser her. 

Hvad vil det sige, at min returpakke er forsvarligt pakket ind? 

Din pakke skal være forsvarligt pakket ind, så produkt og emballage ikke tager skade under forsendelse. Det er vigtigt, at varerne kommer frem i samme stand, som de er modtaget i.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så kan du kontakte os på mail info@transition-zone.com

Er min pakke forsikret?

Vi sender via GLS, som forsikrer pakker op til 4500 DKK. 

Hvis du mod forventning ikke modtager din ordre, så bedes du kontakte kundeservice på mail info@transition-zone.com

Kan jeg komme og returnere og bytte mine varer fysisk? 

Du er velkommen til at returnere eller ombytte dine varer på vores kontor i Aarhus. Dog anbefaler vi, at du laver en aftale med tidspunkt, så du ikke går forgæves.


Hvis du ønsker at aftale et tidspunkt, så kan du sende en mail til info@transition-zone.com

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål?

Send os en email på info@transition-zone.com, vi vil gøre vores bedste for at svare dig inden for 24 timer. Hvis du allerede har lagt en ordre, så tilføj ordrenummeret i emnefeltet.