Leveringsinformation

Leveringstid

Leveringstid (DK)

Vi bestræber os altid på at få din ordre pakket og sendt afsted fra vores lager hurtigt muligt, og derfor pakker vi alle hverdage.

Hvis du laver en ordre inden kl 15.00 på en hverdag, så kan du forvente, at vi pakker din ordre samme dag, som den er lagt. Er ordren lagt sidst på dagen, så vil vi dog højest sandsynligt sende den afsted den næstkommende hverdag. 

Leveringstiden er 1-3 hverdage fra pakken er afsendt fra vores lager. Såfremt der er forlænget leveringstid, vil det fremgå ved købet eller på hjemmesiden.  

Ved køb af hjul, som som befinder sig på vores fjernlager, vil leveringstiden være 1-2 uger. Du vil senest 48 timer efter, du har aflagt ordren på hjemmesiden blive kontaktet af vores kundeservice med mere information.


Hvis du køber en cykel, så vil leveringstiden som udgangspunkt være mellem 8-14 uger før du kan afhente din nye cykel, som er samlet og klar til brug. Baggrunden for leveringstiden er, at vi blandt andet indkøber rammekit fra USA, og derefter samler vi hele cyklen til dig. Du vil senest 48 timer efter, du har aflagt ordren på hjemmesiden blive kontaktet af vores kundeservice med mere information om dit køb.

Læs mere om afhentning af cykler under afsnittet afhentning på kontoret i Aarhus længere nede på siden her.

Leveringstid (EU)

Hvis du bestiller en ordre, som skal sendes til udlandet, så vil leveringstiden være forlænget, og du kan forvente den vil være mellem 3-5 hverdage.

Vi tilbyder desværre ikke at sende udenfor EU. Det vil sige, at vi ikke sender til blandt andet USA, Norge, UK eller Australien.

Leveringsformer 

GLS 

Alle vores pakker sendes med GLS til en pakkeshop nær dig. Når du bestiller din pakke, så vil du have mulighed for at vælge den pakkeshop, du foretrækker.

Afhentning på kontoret i Aarhus

Det vil altid være muligt at afhente din bestilling fysisk hos Transition Zone i Aarhus.

Hvis du ønsker afhentning hos Transition Zone, bedes du vælge den mulighed, når du aflægger din ordre på hjemmesiden. Efterfølgende vil du blive kontaktet ift. mulige afhentningstidspunkter på e-mail eller telefon.

Alle cykler skal afhentes fysisk på vores kontor i Aarhus: 
Odensegade 12 2.th, 8000 Aarhus C

Hvis det ikke er muligt at afhente cyklen hos Transition Zone fysisk, skal du tage kontakt til kundeservice på mail inden købet. Vi vil sammen med dig finde den bedste løsning på levering. Du skal dog forvente, at der vil være omkostninger i forbindelse med forsendelse og forsikring heraf.

Leveringsomkostninger

Vores fragtpriser er afhængig af varens størrelse, vægt og værdi. 

Såfremt du laver en bestilling, som har en samlet værdi på 699 DKK og derover, sendes din pakke uden omkostninger for dig som kunde i Danmark (pånær cykler).

Hvis du aflægger en bestilling på under 1000 DKK, afhænger fragten af vægten på pakken.

Priser er som følgende i Danmark:

Vægt

Pris

0-1 kg. 

45 DKK

1-10 kg. 

49 DKK

10-15 kg.

59 DKK

15-20 kg. 

75 DKK

20+ kg. 

125 DKK


Hvis du ønsker at få tilsendt din pakke til udlandet, så afhænger prisen af vægten og det land, du skal have sendt pakken til. Priserne starter fra 145 DKK.

Prisen du skal betale vil fremgå, når du er ved check-out på hjemmesiden.

Forsikring

Din bestilling sendes forsikret op til 4500 DKK pr. pakke, når pakken sendes med GLS.