Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger

Købsbetingelser gælder for forbrugers køb af varer og digitale ydelser på www.transition-zone.com. Hjemmesiden ejes og drives af: 

Transition Zone ApS

CVR: 43168223

Adresse: Odensegade 12, 2 th., 8000 Aarhus C (kun kontor)

E-mail: info@transition-zone.com 

Telefon: (+45) 29 62 83 98

Bestilling og betaling

Alle priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter. 

Priserne er dagspriser. Den pris der er på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet. 

Transition Zone tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører. 

Bestilling

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Hvis du ikke har modtaget bekræftelsen inden for 1 time, bør du kontakte os. 

Du vil derudover også modtage en ny mail, når din ordre bliver afsendt fra Transition Zone. 

Hvis du ønsker en ny kopi af din ordrebekræftelse, bedes du sende en mail til info@transition-zone.com.  

Betaling

Vi tilbyder flere forskellige betalingsmetoder. Det vil altid være vores anbefaling, at du benytter betaling via betalingskort, da det er den mest sikre betalingsform. 

Vi acceptere følgende korttyper: 

  • Visa/Dankort
  • Visa
  • MasterCard

Du kan også benytte følgende debetkort, her vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, frem til pengene trækkes af os eller betalingen afvises. 

  • Visa Electron

Betaling med 3D secure

For at sikre og øge sikkerheden når du handler hos os, bruger vi 3D Secure fra Visa, Mastercard og NETS.

3D Secure vil du opleve, når du har indtastet dine kontooplysninger. Du vil blive bedt om at bekræfte købet med dit NEMID eller en SMS-kode, hvilket er den måde Visa, Mastercard eller NETS kan bekræfte, at det er dit eget kort, som du bruger. 

Sikkerhedsløsningen er et krav fra EU og Finanstilsynet. 

Skulle du ikke ønske at benytte betaling gennem 3D secure, kan du betale med MobilePay. 

Online betaling med kort

Når du betaler med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt fra Transition Zone.

Betalingen foregår via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Det betyder, at dine kortoplysninger ikke kan læses af uvedkommende. 

Vi forbeholder os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet er sande, når du handler med betalingskort. 

Det er til enhver tid muligt for os at nedskrive det betalte beløb. Det vil kunne forekomme, hvis f.eks. et produkt er udsolgt eller ikke ønskes alligevel. Vi kan af sikkerhedsmæssige årsager naturligvis aldrig forhøje det godkendte beløb.

Betaling med Gavekort

Såfremt du har et gyldigt gavekort fra www.transition-zone.com kan du bruge det som betalingsmiddel ved at skrive din unikke kode ind, inden du gennemfører din bestillingen. 

Gavekortet er gyldigt i 2 år fra udstedelsesdatoen. 

Der er mulighed for at indløse gavekortet af den registrerede køber mod et administrationsgebyr på 50 DKK. Her vil pengene blive tilbagebetalt til den valgte betalingsmetode ved købet. 

Transition Zone erstatter ikke beskadigede eller bortkomne gavekort. 

Leveringstid 

Vi pakker og sender dine varer, så hurtigt vi kan fra vores lager. Leveringstiden afhænger af hvilket produkt, du har bestilt, og derfor bedes du læse nærmere om vores til enhver tid gældende leveringstider her. 

Det er muligt at bestille uden for Danmark, men kun inden for EU’s grænser. Ved levering uden for Danmark gælder forskellige leveringstider afhængigt af land. Du kan se mere om vores leveringstider for udlandet her

Der vil kunne forekomme længere leveringstid ved udsalg eller lignende. Dette vil dog altid være oplyst på hjemmesiden. Såfremt der er længere leveringstid, ydes der ikke en godtgørelse herfor. 

Forsendelsesomkostninger

Vores fragtpris er afhængig af varens størrelse, vægt og værdi. 

Såfremt du laver en bestilling, som har en samlet værdi på 699 DKK og derover, sendes din pakke uden omkostninger for dig som kunde. 

Hvis du aflægger en bestilling på under 699 DKK, afhænger fragten af vægten på pakken. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger her

Alle cykler skal afhentes fysisk på vores kontor i Aarhus: 

Transition Zone Aps 

Odensegade 12 2.th, 8000 Aarhus C (kun kontor)

Hvis det ikke er muligt at afhente cyklen hos Transition Zone fysisk, skal du tage kontakt til kundeservice på mail inden købet. Vi vil sammen med dig finde den bedste løsning på levering. Du skal dog forvente, at der vil være omkostninger i forbindelse med forsendelse og forsikring heraf. 

Du kan kontakte kundeservice på mail: info@transition-zone.com

Din bestilling sendes forsikret op til 4500 DKK pr. pakke, når pakken sendes med GLS. 

Ved bestillinger til andre europæiske lande, tillægges der ekstra omkostninger i forbindelse med forsendelsen. 

Afhentning ved fysisk forhandler 

Det vil altid være muligt at afhente din bestilling fysisk hos Transition Zone. 

Hvis du ønsker afhentning hos Transition Zone, bedes du vælge den mulighed, når du aflægger din ordre på hjemmesiden. Du vil modtage en mail, når din ordre er klar til afhentning, og i hvilket tidsrum det er muligt at afhente den. 

Returnering og fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos Transition Zone, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet. Såfremt du har købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af én, flere eller alle varer. 

Hvis du fortryder købet, kan du gå ind på hjemmesiden under Returnering & Ombytning. Her kan du læse, hvordan du returnerer eller ombytter din vare. 

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag. Såfremt du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke har leveret varerne samtidigt, gælder fortrydelsesretten ligeledes først fra når varen, du ønsker at returnere, er leveret. 

Hvis du vil gøre brug af fortrydelsesretten, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os besked herom senest 30 dage efter modtagelsen af varen. 

Du kan bruge lovens standardfortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk. 

Du må efter modtagelse af varen kun håndtere varen på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungere på. 

Du hæfter kun for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. 

Alle varer som er beklædning må gerne prøves på. Af hygiejnemæssige årsager skal badebukser, short, bukser og lignede dog altid prøves med undertøj på.

Returnerede varer bør være i god og ubeskadiget stand. Vi betragter varen som “brugt”, hvis den er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor. Det vil betyde, at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Vi anser brugte varer som værende uden handelsværdi. 

Hvis der er tale om en ren retur- eller ombytningsvare, vil udgiften for returneringen tilfalde dig som kunde. Til gengæld betaler vi for den nyombyttede vare, som sendes retur til dig igen.

Det er dig, som kunde, der bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. 

Varen skal pakkes, sendes og modtages af Transition Zone i den originale emballage. 


Du kan ikke fortryde købet ved blot at nægte modtagelsen af varen, men du skal samtidigt give os en tydelig besked om dette. 


Returvarer sendes til: Transition Zone Aps 

Adr: Odensegade 12 2 th, 8000 Aarhus C (kun kontor)

Fortrydelsesret ved køb af cykler

Du har ligeledes 30 dages returret, hvis du har købt en cykel hos Transition Zone. 

Hvis du vil gøre brug af fortrydelsesretten, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os besked herom senest 30 dage efter afhentning af varen. 

Cyklen skal være ubrugt og fremstå i samme stand, som ved afhentningen af den. Du må altså efter afhentning af varen kun håndtere varen på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungere på. 

Cyklen skal returneres fysisk til Transition Zone efter aftale med kundeservice. Du kan kontakte kundeservice på info@transition-zone.com

Adr: Odensegade 12 2 th, 8000 Aarhus C (kun kontor)

Undtagelser til fortrydelsesretten 

Fortrydelsesretten frafalder ved køb af varer, der er fremstillet efter dine specifikationer, eller som har tydeligt personligt præg, f.eks. personlig tekst på cykel el.lign. 

Standardfortrydelsesformular

Formularen udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten er gældende. 


*Såfremt dele ikke er relevante, så udstreges det af kunden

ATT Transition Zone 

Odensegade 12 2 th, 8000 Aarhus C (kun kontor)

info@transition-zone.com 

(+45) 29 62 83 98


Jeg/vi meddeler herved den _____, at jeg/vi ønsker at gøre brug af den gældende fortrydelsesret i forbindelse med min/vores købsaftale om følgende varer _______.


Varen/varerne er bestilt den _____ og modtaget den _____. 

Forbrugerens navn:_____________

Forbrugerens adresse:___________

Forbrugerens ordrenummer:_________

Refundering af købesummen

Hvis varen returneres, vil købesummen tilbagebetales til det kort, der er brugt, da varen blev købt. 

Hvis pengene ønskes retur på et andet betalingskort end det, der er benyttet ved det oprindelige køb, vil det være mod et administrationsgebyr på 50 DKK.

Refundering til gavekort

Hvis et gavekort har været benyttet til et køb, og varen returneres, vil pengene blive overført til et gavekort til Transition Zone igen. Hvis pengene skal overføres til en bankkonto, så vil det være mod et administrationsgebyr på 50 DKK pr. gavekort. 

Gavekortet kan kun indløses af den registrerede køber heraf og pengene vil blive tilbagebetalt til den valgte betalingsmetode ved købet. 

Reklamation

Der ydes 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Du har 24 måneders reklamationsret, hvis varen har en mangel. En mangel er f.eks. en fabrikations- eller materialefejl, eller hvis der har været forkerte oplysninger om varen. 


Hvis der er sket skade på varen som følge af en fejlhåndtering fra kundens side eller almindelig slitage, er varen ikke dækket af reklamationsretten. 


Hvis du opdager en mangel, skal du reklamere til os inden for rimelig tid. Vi anbefaler, at du klager hurtigst muligt. Vi anser maks. to måneder som rimelig tid medmindre andet er aftalt. Hvis reklamationen er berettiget, refunderer vi naturligvis også dine rimelige og nødvendige fragtomkostninger. Gem derfor din kvittering. 


Hvis varen har en mangel, og du reklamerer rettidigt, har du ret til i første omgang at få varen repareret eller ombyttet. Hvis det ikke kan ske, eller det ikke sker inden for rimelig tid, kan du efter omstændighederne få penge tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 


Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til info@transition-zone.com i rimelig tid efter varens modtagelse. 


Varen sendes til: Transition Zone Aps 


Adr: Odensegade 12, 2 th, 8000 Aarhus C (kun kontor)

Annullering af ordre

Transition Zone forbeholder sig retten til at annullere købet, hvis der er sket en åbenlys prisfejl, hvor kunden indså eller burde indse dette. 


Det gælder også, hvis der er købt en vare og det viser sig, at varen ikke kan leveres som følge af omstændigheder, der ikke skyldes vores forhold, f.eks. konkurs hos en leverandør eller udgåede varer. I det tilfælde er kunden berettiget til at få købesummen tilbage, men der udbetales ikke yderligere erstatning herudover. 

Klagemuligheder 

Hvis du som kunde ønsker at klage over dit køb, skal du kontakte info@transition-zone.com


Såfremt det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via klageportalen for Nævnenes hus: http://kpo.naevneneshus.dk.  


Vi gør opmærksom på, at for at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du ønsker at klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højest 100.00 kr. Ved klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. 


Hvis du har bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr.

Kontakt os

Hvis du gerne vil kontakte os, kan du gøre det via mail info@transition-zone.com eller telefon (+45) 29 62 83 98.

Privatlivspolitik

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik på dette link. 

Cookies 

Du kan læse mere om vores cookiepolitik på dette link

Google Analytics

Vi bruger Google Analytics på vores hjemmeside. Det er et system, der indsamler information, som blandt andet kan give os et billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades. 


Google Analytics anvendes kun med formålet om at optimere www.transition-zone.com.